Luovan alan EU-vaalipaneeli 14.5.

Luovien ja kulttuurialojen merkitys kasvaa koko Euroopan unionissa, ja niiden kehittäminen on keskeistä maamme tulevaisuuden kannalta.

Luovat ry:n isännöimässä EU-vaalipaneelissa keskustellaan miten EU:n päätöksenteko voi tukea luovan alan tavoitteita ja miten voimme yhdessä vaikuttaa luovan talouden kasvumahdollisuuksiin.

Paneelissa luovan alan tilanteesta keskustelevat puolueiden EU-vaaliehdokkaat Henna Virkkunen (kokoomus), Suna Kymäläinen (SDP), Mika Lintilä (keskusta), Rosa Meriläinen (vihreät), Jussi Saramo (vasemmistoliitto), Eva Biaudet (RKP) Eija-Riitta Korhola (kristilliset) sekä Mika Niikko (PS).

Tilaisuus järjestetään 14.5. kello 14-16 livenä Musiikkitalon Terassilämpiössä (Mannerheimintie 13a), jossa on myös verkostoitumismahdollisuus paneelin jälkeen kello 15.30-16.30. Halutessasi voit osallistua tapahtumaan myös livestriimin välityksellä. Tilaisuuden tallenne jaetaan ilmoittautuneille tilaisuuden jälkeen.

Tilaisuudessa pääsette tutustumaan Luovan työn tekijät ja yrittäjät – Luovat ry:n eurovaalitavoitteisiin, jotka puolustavat luovaa työtä ja sen arvoa sekä esittelevät konkreettisia toimia niiden edistämiseksi Euroopassa.

Tästä voit ilmoittautua niin live-tilaisuuteen kuin livestriimiinkin

HUOM! HUOM!

Mannerheimintien peruskorjaus

Peruskorjauksen aikana kulku Musiikkitalolle Mannerheimintien suunnasta hankaloituu. Suosittelemme varaamaan saapumiseen riittävästi aikaa ja käyttämään mahdollisuuksien mukaan Kansalaistorin puoleista sisäänkäyntiä. Tämän hetken tiedon mukaan Mannerheimintien sisäänkäynti pysyy myös käytössä koko remontin ajan, mutta jalankulkureitit voivat olla ajoittain haastavia.